• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Леди > 08/10 > Маркування для халяльного і кошерного м'яса

Маркування для халяльного і кошерного м'яса

04.08.2010 18:04 Кулинария

altВелика кількість м'яса в Європейському Союзі виготовляється відповідно до традицій ісламу та іудаїзму і є відповідно халяльним і кошерним.

Європейський парламент розглядає закон про обов'язкове маркування подібних продуктів. Це необхідно для того, щоб мусульмани і іудеї могли купувати продукти у відповідності з релігійними переконаннями, а споживачі, які вважають подібні методи поводження з тваринами жорстокими, могли бути впевнені, що до них на стіл не потрапить халяльне і кошерне м'ясо.


Здоровье


Обзор видео