• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Леди > 06/10 > У чому небезпека трансжирів

У чому небезпека трансжирів

04.06.2010 11:55 Кулинария

altЯк повідомляють дієтологи з MayoClinic, трансжири, що зустрічаються в багатьох продуктах промислового виробництва, підвищують рівень «поганого» холестерину (LDL) і знижують рівень «хорошого» (HDL). Такий вплив не тільки призводить до зайвих кілограмів, але і підвищує ризик захворювань серця.

Виявити трансжири в продуктах можна за терміном зберігання, вказаним на упаковці. Якщо термін зберігання продукту значно перевищує термін зберігання його аналогів, і при цьому не потрібно низької температури, можна стверджувати, що продукт містить трансжири.

Зазвичай трансжири використовують для приготування тістечок, печива, чіпсів і кремів.


Здоровье


Обзор видео